Pexels image

Kjære medlem - takk for din støtte!

Medlemskapsblanketter sendes ut i disse dager. I den forbindelse ønsker styret å gi deg litt informasjon om status i Grenlandsaksjonen akkurat nå.

                                                                                                                      Skien, 4. januar 2021 

Kjære medlem!

2020 ble et skikkelig uår, sa statsminister Erna Solberg i sin nyttårstale.
Det er også et dekkende begrep på det vanskeligste året i Grenlandsaksjonens historie.

Vi måtte stenge ned hele driften vår i mars, og kunne ikke åpne igjen før utpå høsten.

Vi fikk kun gjennomført 2 trailertransporter, mot vanligvis 7-8. Vi fikk ikke våre gode inntekter fra campingplassen vår på Dyrsku’n, og vi var lei oss for at det heller ikke ble noen julekonsert. Bl.a. disse to aktivitetene gir oss solide summer som vi kan drive hjelpearbeid for. Nå står vi i en meget vanskelig økonomisk situasjon.

Derimot ble bl.a. julepakkeaksjonen med julepakker til 3.000 barn kjøpt inn i Romania en knallsuksess!

En fantastisk inspirasjon for oss har vært all støtte fra våre medlemmer, sponsorer og alle andre som på forskjellige måter har stilt opp gjennom året.

Vi skriver nå 2021, og vi synger sammen med Arve Opsahl: Nu vil vi ha, medisin, medisin, medisin med det samma! Og som Kongen sa i sin nyttårstale: Jeg har levd så lenge at vi kan si at det skal bli bra. Det skal gå bra. Vi skal komme tilbake til normale tilstander.

Og vi i Grenlandsaksjonen håper og ber om at vi skal kunne gi hjelp til de mange tusen som venter på vår støtte i Romania. Smittesituasjonen i Romania er samtidig med at vi skriver dette ekstrem, og sykehusene over hele landet er smekkfulle. Et stort problem er imidlertid testingen av folk, som hver og en må betale selv. Det betyr at svært få tester seg. En test koster en ukelønn for en gjennomsnitts lønnsmottaker.

Vi har mye jobb å gjøre, og vi skal være, og er klare den dagen myndighetene sier at pandemien er under kontroll.

Tusen takk til alle for uvurderlig hjelp på ulike måter i 2020, og nå sender vi ut giro for medlemskapet ditt 2021. Vi håper du kan betale den raskt, slik at vi kan drifte organisasjonen videre på en god måte.

Tusen takk for ditt medlemskap!


Ikke medlem? Bli medlem HER


Mvh
Grenlandsaksjonen
Styret