Storinnsamling av storinnsamler i Trøndelag

Når Knut Harald Blekkan slår på stortromma, reagerer folk. Så også under innsamling på Torgkvartalet i Stjørdal nylig. På noen lørdagstimer samlet han inn 8 kubikk med flotte klær!

Knut Harald Blekkan har et års tid jobbet intensivt for Grenlandsaksjonen i Trøndelagsområdet. Han har reist rundt i fylket og samlet inn, og har selv fraktet alle varene til Skien.

Sist lørdag prøvde han seg på storsenteret Torgkvartalet i Stjørdal, og det var "storfangst" på første forsøk. - Det kom inn over 8 kubikk med tøy, kan han fortelle. Og mye veldig flotte varer! Og i tillegg ble det over 3.500 kroner til Grenlandsaksjonen. Det er allerede på plass på konto, for omkostningene ved å frakte varene til Skien tar Blekkan selv.  Det er så flott og kunne være til hjelp for noen, sier han med glød. Og så besøker jeg familie og kjente samtidig da, skjønner du.

Nå skal Blekkan fortsette på innsamlingsturer i Trøndelagsområdet. Bl.a. skal klesbutikker skal besøkes før, under og etter januar-salget, sier han. Han håper på at han kan samle inn mye på den måten. Ingenting er jo bedre enn nye klær, men flotte brukte klær er også veldig bra. Og det ble det altså mye av i Stjørdal. Og pakking av familiepakker pågår nå for fullt på lageret i Skien.

Blekkan ønsker å sende en stor takk til Hugo Dønjar som er senterlder på Torgkvartalet for all hjelp med innsamligen. Og samtidig en like stor takk til Stjørdalens Blad for omtale og gratis annonse for innsamlingen!

Har du noe å gi?? Kontakt Knut Harald Blekkan på mobil 98 67 54 11Utskriftsversjon Utskriftsversjon           
Åpningstider:

__________________
 
Mandag- fredag
kl. 10.00 - 14.00
Mandag også 18.00 - 21.00
Gjelder både innsamling
og bruktbutikken

 
Innsamlingsfrist
for juletrailere er
30. november 2020.
Se våre innsamlingssteder HER

 

Vi ber om din
økonomiske hjelp!

Vipps til 222
Grenlandsaksjonen
**
 Bankkonto 6250.05.01516
**
- el. trykk en link nedenfor!
**
Du kan gi skattefri gave til Grenlandsaksjonen!
 

GI DIN STØTTE

BLI MEDLEM
BLI FADDER

Takk for din støtte!
 

             

Litt tid til overs?
 
Grenlandsaksjonen har alltid 
behov for hjelp. 
Det være seg
pakking,
betjening av kontor
eller div. dugnadsjobbing.
Ta kontakt med oss på
mail,
eller mobil 91 63 69 17.
 
Grenlandsaksjonen -
der du hjelper mennesker
som trenger din hjelp!