Flott ungdom med innsats for andre!

Flott ungdom med innsats for andre!

Tolv ungdomsskoleelever fra Skauen kristelige skole i Skien tok valgfaget sitt på skolen på alvor. "Innsats for andre" resulterte i pakking av to trailere stappfulle av hjelp til Romania!

Onsdag 25. mars ble to påsketrailere lastet opp i Skien. Som vanlig stilte vårt trofaste "lastekorps" opp, men i tillegg kom 12 flotte ungdomsskoleelever fra Skauen Kristelige skole for å delta på opplastingen. De har et valgfag som heter " Innsats for andre". Og innsats for andre valgte de å gjøre for Grenlandsaksjonen.
De gjorde en solid jobb gjennom hektiske timer lastetimer, og var til stor hjelp!Tolv flotte ungdommer fra Skauen kristelige skole hjelp til med lastingen

- De uttrykte begeistring og stor iver, og flere av dem ønsker å bidra ved senere anledninger også, sier Hilde Sletten i Grenlandsaksjonen.
Vi ønsker å gi en stor takk til dere flotte ungdomsskoleelever for at dere bryr dere! Andre mennesker får nå i påsken stor glede av den omsorgen dere har vist! Og dere er hjertelig velkommen tilbake!
Ungdommene fra Skauen kristelige skole hjalp til både på lageret og med lastingen inne på trailerne. Flott innsats!


Trailerne er nå på vei til Romania med hjelp og "dråper av håp" til et hardt prøvet folk. Pakkene som blir delt ut i dagene som kommer blir kjærkomne gaver til Rumenere som skal feire sin ortodokse påske i April.
Neste transport fra Grenlandsaksjonen er sommertransporten med opplasting onsdag 17. Juni. Vi trenger klær og annet utstyr for å få til dette, så rydd i skuffer og skap

En stor takk til alle som støtter Grenlandsaksjonen arbeid. Vi ønsker dere alle en God og Velsignet påskeUtskriftsversjon Utskriftsversjon           
Åpningstider:

__________________
 
Mandag- fredag
kl. 10.00 - 14.00
Mandag også 18.00 - 21.00
Gjelder både innsamling
og bruktbutikken

 
Innsamlingsfrist
for juletrailere er
30. november 2020.
Se våre innsamlingssteder HER

 

Vi ber om din
økonomiske hjelp!

Vipps til 222
Grenlandsaksjonen
**
 Bankkonto 6250.05.01516
**
- el. trykk en link nedenfor!
**
Du kan gi skattefri gave til Grenlandsaksjonen!
 

GI DIN STØTTE

BLI MEDLEM
BLI FADDER

Takk for din støtte!
 

             

Litt tid til overs?
 
Grenlandsaksjonen har alltid 
behov for hjelp. 
Det være seg
pakking,
betjening av kontor
eller div. dugnadsjobbing.
Ta kontakt med oss på
mail,
eller mobil 91 63 69 17.
 
Grenlandsaksjonen -
der du hjelper mennesker
som trenger din hjelp!